Har du behov for en video?

Jeg vil elske at arbejde sammen med dig om at producere din næste tegnede eller animerede video.

De fleste af mine videoer er produceret på 21 dage, Men hvis du har en haster, kan jeg lave den færdig på få dage. Jeg retter min timeline ind efter dine behov.

Jeg har lavet film for Tryg, TryghedsGruppen, Kommunernes Landsforening (KL), IBM, Københavns universitet, Aarhus universitet, Børne- og Undervisningsministeriet, Odense kommune, Middelfart kommune, DSB og mange flere.

Få lavet din explainer video

Excellent Allan! Thank you so much for your help. This looks great! Hope you enjoyed working with me as I enjoyed working with you! You are very professional and fast.

Diana Samimian

Marknadskommunikatör, Företag & Industri

Tak for dit fantastiske arbejde! Det lyder rigtig godt. Jeg er super imponeret over hastighed og kvalitet.

Sati Er

Nordea Finans Danmark A/S

Hej AllanTusind tusind tak for sidst . Det var så godt ....og jeg må sige da de 3 paneler kørte i ring til galla middagen blev den studeret og studeret og der blev grinet ...så jo det var bare lige som jeg havde håbet på.De sidst par sider ...Thanks to ...og vores team skal vi lige have lagt på men det fixer ..jesper .. I copy sikkert een af dagen ...Endnu engang tusind tak ...

Dorte Frandsen

DHL DK

Den er så godt bygget op, at der næsten var en klump en halsen ved "Det handler om at væreTryg"-afslutningen. Et kæmpestort TAK til jer alle for jeres kæmpe indsats, konstruktive løsningerog feedback - og ikke mindst jeres ildhu, vilje og engagement til at løse dennestore opgave på så kort tid - ofte på lidt crazy tider af døgnet.

Karina Bentin Nouard

Senior Marketingkonsulent, Tryg

HOLD kæft hvor er den bare GOD  Vi hopper og danser helt af glæde og glæder os vildt meget til at de skal have billedet

Jeanette Høgsted

XL-BYG Elling Tømmerhandel A/S

Når man skal udvikle characterdesign fra bunden baseret udelukkende på 3 stykker slik, fik Allan bragt dynamik, liv og ikke mindst personlighed ind i figurerne.Allans illustrationer er derefter blevet udgangspunktet for animationerne til tv-kampagnen. Resultatet er unikt og legende og lige præcis som vi håbede på det kunne blive.

Mads

Lowe friends / Nørregade bolcher

Jeg vil bare sige tak for rigtig mange gode stunder i selskab med Alain deLivre's store kunst for Rioja Joe. Animationerne er simpelthen så fantastiske og giver musikken en mening og fylde langt ud over hvad musikken gør i sig selv. Jeg synes bare at du skulle vide, at der sidder (mindst!) én herude, som du har glædet og beriget med dit arbejde!

Mads Frellsen